About

Hi!

Ik ben Leonie. Zoals je waarschijnlijk al wel hebt kunnen raden is haken mijn grote hobby. Ik vind het geweldig om de ideeën die ik in mijn hoofd heb te realiseren, en ze zo tastbaar te maken. Daarom vind ik het ook zo leuk om de knuffels te maken naar mijn eigen patronen: het is letterlijk a dream come true.

Ik vind het leuk als je reageert op mijn projecten, dus voel je niet bezwaard! Voor vragen of opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd een comment plaatsen of reageren via het contactformulier.

Enjoy watching, en veel haakplezier!

***

About

Hi! 

My name is Leonie. As you may have guessed already, crocheting is my favorite hobby. I really love realizing those little ideas I’ve got going around in my head, and actually making them into touchable objects. That is why I enjoy making toys after my own patterns: it literally is a dream come true.

I would really like it if you post your comments to my projects, so definitely do not hesitate to do so! If you have questions or remarks of course you can always comment or sent me an email trough the contact form.

Enjoy watching, and happy crocheting!

8 gedachtes over “About

 1. Marjolein zegt:

  Hoi Leonie, ik ben net als jij helemaal verslaafd aan haken. Wat een mooi dingen heb je gemaakt, schitterend. Ik ben helemaal fan van pop Nina. Verkoop je je patronen ook??

  • leonievosje zegt:

   Hoi! Ik wil het patroon van pop Nina inderdaad gaan verkopen voor een klein prijsje. Het kost echter zo veel tijd om dit goed en duidelijk uit te werken, dat dat naast school en werk erg lastig is. Ik ben er al wel ver mee, en zodra het patroontje beschikbaar is komt dit natuurlijk op mijn blog te staan! Bedankt voor je belangstelling 🙂 Groetjes!

 2. Lia Hoogewerf zegt:

  Hoi Leoni, ik wil heel graag dat patroon van de pop om hem voor mijn kleindochter te maken.
  Heb je het patroon al?

  Met vriendelijke groet,
  Lia Hoogewerf

  • leonievosje zegt:

   Hallo!

   Het patroon voor de pop is zo goed als klaar, toch weet ik nog niet of het duidelijk genoeg is om te publiceren.. Als het zo ver is zal het op mijn blog komen te staan!
   Bedankt voor uw interesse 🙂

   Groeten, Leonie

 3. Brechtje van Wijk zegt:

  Hallo Leonie. Ik ben op zoek naar een haakpatroon van een popje. Het patroon van pop Nina lijkt daar precies op. Is het patroon al te koop, en zo ja waar kan ik dat vinden. Groetjes Brechtje

  • Leonie zegt:

   Hoi!
   Het heeft erg lang geduurd, maar ik heb mijn patroontje eindelijk te koop gezet in mijn shopje op Etsy. Als je bovenaan mijn website op ‘shop’ klikt ga je hier gelijk naartoe. Veel haakplezier!
   Groetjes Leonie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s