Etsy

Lieve haaksters (en wie weet ook hakers),

Etsy heeft vandaag haar regels omtrent o.a. BTW aangepast. Voor mij en jullie houdt dit helaas in dat de prijzen op Etsy voor iedereen automatisch verhoogd zijn. Ik krijg nog steeds hetzelfde bedrag voor mijn patroontjes, maar Etsy heeft hier nu een aardig bedragje bij opgeteld dat automatisch ingehouden wordt en als BTW wordt verrekend.

Omdat ik dit natuurlijk ontzettend flauw vind, wil ik jou tot 1 september de gelegenheid geven om nog even gebruik te maken van de ‘oude’ prijzen, namelijk €4,95 voor het patroon van pop Nina en €2,95 voor sleutelhanger Olli. Als je interesse hebt stuur me dan een berichtje via het contactformulier 🙂

We gaan gewoon lekker verder haken met elkaar!

Heel veel haakplezier,

Liefs Leonie

Advertenties

2 gedachtes over “Etsy

 1. Margaret zegt:

  Voor klanten van Etsy geen pretje. Voor de creatieve verkopers die tot voor kort keurig zelf hun belasting betaalden, is deze wijziging een verhoging van wat zij per patroon verdienen. Fijn voor hen, want ze hoeven zich nu ook niet bezig te houden met ingewikkelde belastingzaken.
  Risico van deze wijziging: minder kopers, omdat sommige patronen nu wel heel veel gaan kosten.
  Voor kopers zijn er gelukkig andere wegen om leuke patronen voor betaalbare prijzen te kopen.

  Wat had het mooi geweest als alle Etsy-shophouders, Ravelry-shophouders enz. en al hun (potentiële) klanten de petitie massaal hadden ondersteund om in EU-verband tegen deze wijziging van de belastingregels in verweer te komen.
  Hier is de link naar die petitie: https://www.change.org/p/pierre-moscovici-a-unilateral-suspension-of-the-introduction-of-the-new-eu-vat-laws-for-micro-businesses-and-sole-traders?recruiter=207760346&utm_campaign=signature_receipt&utm_content=change&utm_medium=email&utm_source=share_petition

  Jouw patroon Nina is echt leuk en heb ik al van je gekocht. Misschien zijn er wat anderen die nog dankbaar van jouw aanbieding gebruik willen maken.

  Groetjes, Margaret

  • Leonie zegt:

   Hoi Margaret,

   Bedankt voor je waardevolle toevoeging aan dit bericht!
   Ik ben nu aan het kijken naar andere manieren waarop ik mijn patronen nog wel voor een leuk prijsje kan aanbieden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet van de petitie wist, al heb ik hem nu wel getekend. Dat het nu nog een verschil zal maken denk ik niet, maar het is altijd het proberen waard.
   Fijn dat je blij bent met het patroon van Nina!

   Groetjes Leonie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s